|
| | | Szerző | Üzenet |
|---|
Brianna Crusader

Hozzászólások száma: 13 Join date: 2011. Dec. 29. Age: 21 Tartózkodási hely: Rosewood
 | Téma: Játszótársam keresem! Pént. Dec. 30, 2011 12:15 am | |
| Ide írhatnak ha unatkoztok és nincs kivel játszanotok, vagy ha újak vagytok és nem tudjátok, hogy illeszkedjetek be.
Kit? fiút, lányt, időset, fiatalt, szőkét, akár konkrét személyt. Mire? ha vannak ötleteid írd le, ha nincsenek akkor mondjuk, hogy milyen témában szeretnél Egyéb? ide írd, ha lassabban válaszolsz, vagy ha mondjuk a gyorsabb játékot kedveled, vagy ha szeretsz kezdeni, vagy akármit.
| Kód: | [b]Kit?[/b] fiút, lányt, időset, fiatalt, szőkét, akár konkrét személyt. [b]Mire?[/b] ha vannak ötleteid írd le, ha nincsenek akkor mondjuk, hogy milyen témában szeretnél [b]Egyéb? [/b]ide írd, ha lassabban válaszolsz, vagy ha mondjuk a gyorsabb játékot kedveled, vagy ha szeretsz kezdeni, vagy akármit. |
|
|  | | Hanna Marin I'm blonde, and steal ... but it is still innocent

Hozzászólások száma: 23 Join date: 2011. Dec. 30. Age: 16 Tartózkodási hely: Rosewood - A népszerűségi lista tetején
 | |  | | Bryson Vogler ×× Loco Mexicano

Hozzászólások száma: 11 Join date: 2011. Dec. 31.
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Szomb. Dec. 31, 2011 12:07 pm | |
| Kit? bárkivel Mire? bármire...akár régi ismerősök is lehetünk, megbeszéljük Egyéb? igyekszem gyorsan válaszolni |
|  | | Spencer Hastings cause i'm fucking smart

Hozzászólások száma: 10 Join date: 2011. Dec. 30.
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Szomb. Dec. 31, 2011 2:41 pm | |
| Kit? Lehet fiú is és lány is Mire? játszi!kitalálunk együtt valami ütőset. Egyéb? általában viszonylag gyorsan válaszolok, de van olyan amikor lassabb vagyok |
|  | | Christopher Hastings -- Broken Hearted ßoy

Hozzászólások száma: 13 Join date: 2011. Dec. 31. Age: 17 Tartózkodási hely: Rosewood
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Szomb. Dec. 31, 2011 7:11 pm | |
| Kit? Téged Mire? Egy játékra Egyéb? Csak jelezz gyorsan pm-ben
|
|  | | Marcus Riggs ¤ unselfish looser ¤

Hozzászólások száma: 8 Join date: 2012. Jan. 01.
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Vas. Jan. 01, 2012 4:25 pm | |
| Kit? lányokat dögivel...de felőlem srácok jelentkezhettek ti is, legfeljebb összespanolunk Mire? excsajokat (elég sokan vannak), tettestársakat (enyhén kleptomániás vagyok) találkára, vagy akár egy idegent szimplán ismerkedésre Egyéb? próbálok gyorsan válaszolni, emellett nézzétek el, ha Marcus cseppet bunkó lesz |
|  | | Joshua Shaddix

Hozzászólások száma: 8 Join date: 2012. Jan. 01.
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Hétf. Jan. 02, 2012 1:51 pm | |
| Kit? Mindegy Mire? Majd együtt plotolunk xD Egyéb? ilyen 500 szó körüli, heti 1-2 reagokra vágyom most '.' valaki? |
|  | | Katie Benson

Hozzászólások száma: 20 Join date: 2012. Jan. 02.
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Kedd. Jan. 03, 2012 10:29 pm | |
| Ohaio beach, Hali Ohaio! Szóval itt is rontom kicsit a levegőt, csak úgy a hecc kedvéért. Játszótársam keresem, jelentkezzetek nem harapok (nem vagyok vámpír, vagy mifene).
Kit? Fiút,lányt, kicsit, nagyot, közepeset,lyukacsosat,fehéret,feketét vagy mogyorósat,töltelékeset,kekszeset,karamellásat esetleg mazsolásat. Tehát mindegy, csak földönkívüli ne legyen. Mire? Akármire. Esetleg lehetünk régi ismerősök, vagy újdonsült barátok. Tanulótársak, ellenségek. Szóval, minden ami belefér. Egyéb? Ha lassan válaszolok az azért van, mert értelmes összeszedett hsz-t szeretnék produkálni. Amúgy meg a szeszélyeimtől függ mikor hogy válaszolok.
NOS AMENNYIBEN VAN OLYAN EGYED A FÓRUMON AKI SZÍVESEN JÁTSZANA VELEM, AZ KÉREM JELEZZE PM-ben(privát üzenet)!
köszönöm a figyelmet a viszontlátásra:-Katie JUPPIJÁJÉÉ! AM AKI SZERETNE VELEM JÁTSZANI AZ NYUGODTAN ÍRJON PMt!
A hozzászólást Katie Benson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 05, 2012 10:42 pm-kor. |
|  | | Maybelle A. Lovegood

Hozzászólások száma: 14 Join date: 2012. Jan. 03.
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Csüt. Jan. 05, 2012 4:09 pm | |
| Kit? Nekem aztán mindegy, csak legyen May korabeli Mire? a téma is mindegy, a lényeg, hogy élvezzük Egyéb? Nem a kezdés a kedvencem, de akár még azt is bevállalom, egy játék reményében  |
|  | | Andrew Morison

Hozzászólások száma: 7 Join date: 2012. Jan. 06. Age: 34 Tartózkodási hely: Rosewood, külváros
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Pént. Jan. 06, 2012 10:12 pm | |
| Játékos társat keresek, Andrew első játékára. Mindegy hogy ki, mindegy hogy mire csak az illető készüljön fel legrosszabbra. |
|  | | Brianna Crusader

Hozzászólások száma: 13 Join date: 2011. Dec. 29. Age: 21 Tartózkodási hely: Rosewood
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Szomb. Jan. 07, 2012 4:37 pm | |
| Kit?mindegy Mire? megérkeztem azt sem tudom mi hol van útba igazítasz. xD jobb ötletem nincs. De te is ötletelhetsz aztán majd összehozunk valamit. Egyéb? hétvégén mindig vagyok hétköznap a húzós, de meg tudom oldani, hogy mindig írjak reagot. |
|  | | Grace Fairchild

Hozzászólások száma: 3 Join date: 2012. Jan. 07. Age: 21 Tartózkodási hely: Többnyire a középpontban
 | Téma: Re: Játszótársam keresem! Hétf. Jan. 09, 2012 8:02 pm | |
| Kit? bárkit, aki képes lenne elviselni/megismerni/kiismerni
Mire? nekem ez annyira mindegy...sok mindenkit ismerek, előfordulhat, hogy már láttál, esetleg hallottál rólam; de hogy milyen kapcsolat lehet köztünk? futó kalandom aligha voltál, nem bízom a férfiakban, annyira legalábbis biztosan nem, hogy egy éjszaka kedvéért oda dobjam nekik magam. lehetünk ősellenségek, vagy életre szóló barátok...ha pedig végképp nem tudod, mi legyen velünk, szimplán kerülj elő a semmiből, mint egy közeli/távoli rokonom
Egyéb? szívesen kezdek, viszont cserébe ne várj napi tíz reagot, mert az lehetetlenség, tőlem legalábbis biztosan. heti 2-3 válaszban kiegyezhetünk, hétvégén még több valószínű. most már csak annyi a dolgod, hogy: JELENTKEZZ
|
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|